Hostaleria de Lleida signa un conveni amb FGC que inclou forfets 2×1 en diverses estacions d’esquí

Aquesta setmana hem subscrit un conveni de col·laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat com a conseqüència del qual els empresaris i treballadors d’empreses associades podran gaudir de forfets de dia a condicions de 2×1 en les estacions; Espot, Portainé, la Molina i Vallter, per esquiar de dilluns a divendres, sempre que no sigui festiu.

També descomptes del 10% en l’ Hotel de Núria i Portainé, així com en el cremallera de Núria, telecadira de Vallter, bikepark i telecabina a la molina, i parc lúdic a Portainé.

Enric Ticó – FGC i J.Castellarnau – President d’Hostaleria de Lleida

Per a fer efectiu el descompte, aquest any, de forma provisional, a la guixeta de venda de forfets o tickets, hem de presentar un certificat emés per la Federació, certificant que l’empresa està associada, amb la relació de beneficiaris (empresaris i treballadors)  i el número de DNI de cada un.

Amb aquest document, qualsevol que hi consti com beneficiari podrà optar a la compra 2×1.

Per tant, si voleu donar a conèixer aquesta possibilitat als vostres treballadors i fer-la efectiva, ens heu de demanar un certificat, per això ens heu de relacionar els noms dels treballadors i el seu DNI (per l’any vinent necessitem la còpia del primer full del contracte laboral de cada treballador). Les empreses que porteu les nòmines a la Federació, sols cal que ens sol·liciteu el certificat, ja inclourem els treballadors nosaltres.

També poden accedir a la promoció els titulars de l’establiment o administradors, i els seus familiars de primer grau, parella, fills, i pares, pels que també farem un certificat.

Estem treballant en una aplicació mòbil per fer-ho més fàcil per l’any que vé, i segurament inclourem altres promocions.

La promoció és efectiva des d’avui mateix.