Hostaleria i Turisme del berguedà impulsa un centre d’interpretació per a Queralt

L’Ajuntament de Berga va obrir el pressupost participatiu per a 2020 animant a les entitats a presentar projectes que puguessin ser interessants per la ciutat.

Des d’Hostaleria i Turisme vam presentar un centre d’interpretació de la muntanya de Queralt explicant una mica fets històrics, llegendes, fauna i flora, etc… l’Ajuntament ha acabat de concretar aquest projecte en la següent descripció:

“La muntanya de Queralt és un dels elements principals del municipi a nivell ambiental, paisatgístic i patrimonial. La proposta va encaminada a la millora de la informació sobre aquest bé. Es valora la previsió de 5 unitats de plafons de dimensions 1,50×1,20 m metàl·lics, aptes per a l’exterior i 10 unitats de cartells informatius de mida 0,5×0,7 m de les mateixes característiques. Es preveu disseny de fabricació i muntatge.”

La proposta està valorada amb 12.400 € i es pot votar als llocs destinats per l’Ajuntament des d’avui fins al dia 15 de desembre.

Animem a tots els socis a prendre-hi part activa fent campanya d’aquesta proposta que trobem molt necessària  per Berga i per començar a treballar en un recurs turístic molt important però que té moltes mancances actualment.

Podran votar 2 propostes les persones majors de 16 anys empadronades a Berga presencialment a:

  • Ajuntament de Berga de dilluns a dijous de 9 a 14h i els dilluns de 17 a 19h.
  • Fira del joc i de Nadal (en cas de pluja a les voltes de la Pl. Viladomat) Divendres 6 de desembre de 10 a 14h i de 16 a 20h.
  • Hotel d’entitats el dijous 12 de desembre de 16 a 19h
  • Escola de La Valldan el divendres 13 de desembre d’11 a 14h
  • Zona Esportiva Toni Sabata el divendres 13 de desembre de 17 a 20h
  • Mercat setmanal del Pg. de la Indústria dissabte 14 de desembre de 10 a 14h
  • Residència de Sant Bernabé el dissabte dia 14 de desembre de 16 a 18h
  • Teatre de Cal Rosal el diumenge 15 de desembre d’11 a 14h

Dossier de propostes