Hostaleria de Lleida proposa fins a 54 ofertes de menús i vermuts de Festa Major a preus populars

En el marc del MAIG GASTRONÒMIC, els hostalers han dissenyat des de creacions clàssiques a les més creatives que conviden a assaborir la Festa Major de Lleida.

L’oferta gastronòmica que HOSTALERIA DE LLEIDA presenta per la Festa Major d’enguany, del 8 al 12 de maig, demostra que els hostalers es bolquen cada vegada més en el Maig Gastronòmic. La seva oferta es divideix entre vermuts i menús. En concret, 35 vermuts i 19 menús a uns preus tancats i populars perquè tothom assaboreixi i faci la seva particular ruta gastronòmica més festiva.

Fem un VERMUT?
No hi ha millor manera d’obrir la gana que amb un bon vermut en bona companyia. 35 bars i restaurants de Lleida ofereixen un vermut o refresc + una tapa per només 3€. Hi ha una gran varietat d’aperitius per poder escollir on fer el vermut tots aquests dies festius: muntadets i broquetes variades, torradetes amb embotits, cargols a la gormanda, croquetes casolanes, xipirons, calamars, patates braves, entre moltes d’altres especialitats.

Què hi ha de MENÚ?
Hi ha menús per a adults a 18 i 25€, que inclouen primer i segon plat, postres, beguda i copa de cava; i menús infantils a 8€, amb un plat combinat, postres i beguda. Ofertes gastronòmiques que conviden a sortir de festa i compartir els bons moments de celebracions i retrobaments habituals d’aquests dies tan tradicionals i plens d’esdeveniments.

POSTVERMUTMENU2014

Al web de MOVIMENT H, www.movimenth.com s’han publicat, un a un, tots els establiments amb descripció detallada de la seva oferta, així com les dades de contacte. A més, tant els menús com els vermuts compten amb els seus respectius mapes d’ubicació per facilitar el màxim d’informació i que cadascú pugui fer-se la seva pròpia ruta vermutera o d’àpats de Festa Major. Alguns establiments participen oferint tant el vermut com el menú.