Hostaleria de Lleida dona suport a Singular Talent, un projecte per ajudar a resoldre l’atur juvenil

Singular Talent és un gran projecte adreçat a joves i a empreses, que va més enllà d’intentar trobar un lloc de treball per a 4.200 joves i que es planteja com un projecte d’investigació que ha d’ajudar a resoldre un problema tant important com l’ atur juvenil  que no afecta només a Catalunya i per tant la investigació pretén creuar les fronteres per a arribar a tota la comunitat europea.

Aquest projecte es desenvolupa amb joves a partir dels 16 anys  i permet descobrir el talent de les persones per construir el professional del futur. Talent que l’empresa pot seguir també de forma estratègica durant la seva construcció, per incorporar-lo en el moment que ho necessiti.

Una metodologia que treballa  en la millora continua, en el desenvolupament i transferència tecnològica, dos grups de recerca universitaris de dos universitats.

La Federació d’Hostaleria de Lleida participa en aquest projecte donant suport a la iniciativa que treballa amb joves amb estudis universitaris i sense feina. El nostre sector necessita també gent formada en gestió empresarial.

A mesura que el projecte vagi avançant i tinguem més informació us la farem arribar.