Hostaleria de Lleida celebra la Festa Major amb el vermut i el menú més populars amb 40 propostes gastronòmiques

La Festa Major de Lleida és un bon motiu perquè els hostalers de la ciutat convidin als lleidatans i visitants a gaudir-la assaborint la seva cuina amb vermuts i menús festius. El Vermut inclou una tapa i una beguda per només 3€ que es podrà demanar a qualsevol dels establiments participants. Els Menús típics de Festa Major s’ofereixen a un preu tancat de 18€ per adult i 8€ per infant. Una iniciativa gastronòmica organitzada per Hostaleria de Lleida, juntament amb l’Ajuntament de Lleida.

Del 8 a l’11 de maig s’ofereixen vermuts a 3€ i menús a 18€, una variada oferta amb productes de temporada propis de la gastronomia lleidatana

Aquest és el setè any consecutiu del Vermut i el Menú de Festa Major, que va néixer amb l’objectiu de recuperar una tradició de ritual festiu per compartir amb la família i els amics, sortir de casa i tornar a gaudir de la gastronomia local com es feia abans. A www.movimenth.com, així com a les xarxes socials de Facebook i Twitter es troba en detall l’oferta tant dels vermuts com dels menús.

Web

Des d’HOSTALERIA DE LLEIDA, com es fa amb altres propostes que organitza com per exemple, TASTA A LA FRESCA! i PORCPASSIÓ es vol arribar al màxim de públic amb la creació d’iniciatives pròpies de qualitat i populars. És per això, que ha re-inventat i posat al dia, amb les seves diferents versions pròpies, tradicions com sortir a prendre la fresca, la cuina del porc o gaudir d’un Vermut i Menú de Festa Major. A partir de plantejaments senzills i comptant, per suposat, amb la col·laboració i participació dels xefs i propietaris dels bars i restaurants de Lleida, es pretén dinamitzar el sector i fer arribar la gastronomia de Lleida a tothom.