Guia Online GastronomiadeLleida, el teu millor aliat

Solcar les ones d’un context com l’actual requereix capacitat d’adaptació, innovació i sobretot, estratègia digital. El comportament dels nostres clients ha canviat arran la Covid i des d’Hostaleria de Lleida hem analitzat les noves circumstàncies i el desafiament pels bars i restaurants. Estem vivim una època de “primeres vegades”. És a dir, un temps en que s’ha experimentat per primera vegada amb el procés online i aquesta situació serà a llarg termini. Per això, hem apostat per evolucionar amb la nostra Guia Gastronomia de Lleida i l’hem adaptat a les noves necessitats. Cada bar i restaurant d’Hostaleria de Lleida pot gestionar la seva fitxa amb un àlbum d’imatges i amb tota la seva oferta online: carta, menú, plats del dia, llistat de vins, recomanacions, clàssics de la casa…

DELIVERY I TAKE AWAY

El lliurament a domicili – delivery – i el menjar per emportar –take away – s’han convertit en serveis essencials. La Guia també és l’eina per donar a conèixer aquests serveis, així com el servei de terrassa que amb el bon temps és imprescindible per gaudir de la fresca. Per tant, la Guia també s’ha de veure com una eina de fidelització pels vostres clients. Juntament amb el Codi Qr que permet la visualització de la vostra oferta amb tota la seguretat i confiança, no només al propi local, sinó des de qualsevol punt del món. La vostra fitxa és el vostre aparador al món: sigui l’hora que sigui i estigui on estigui l’usuari.

FACEBOOK I INSTAGRAM

A través de les xarxes socials Facebook i Instagram comuniquem els atributs de la Guia en general i els vostres establiments en particular. Hem dissenyat una sèrie de targetons que anirem publicant i potenciaran els serveis més destacats dels vostres bars i restaurants.