Guia Gastronòmica de Lleida – fitxa del teu establiment

Benvolgut soci,

Estem acabant d’enllestir la Guia gastronòmica de Lleida que conté més de 450 restaurants. Ara mateix el teu establiment té la teva fitxa buida. Si us plau, omple aquest formulari perquè l’usuari de la Guia et pugui trobar fàcil i ràpidament a través de diferents vies.

El cercador dels restaurants està present a tota la navegació de la Guia. Si tenim totes les teves dades publicades, l’usuari podrà localitzar-te a través de diferents criteris de cerca: geolocalitzar el teu establiment si estàs al seu voltant, ventall de preus -<15€, 15 a 30€, més de 30€ -, especialitat caragols, si disposes de terrassa i per suposat, pel propi nom. L’usuari accedeix al teu restaurant a través una completa fitxa individual i pot trucar-te directament i fer la reserva així com entrar a les teves xarxes socials, pàgina web, etc.

Aquí tens un exemple de fitxa completa:

En els propers dies començarem la promoció als mitjans de comunicació i públic final. És per això que et demanem que ens reenviïs el formulari abans d’aquest dijous, dia 25 de gener.

Moltes gràcies per la teva col·laboració.

Salutacions,