Guia Gastronòmica de Lleida – darreres dades per acabar la teva fitxa

 

Benvolgut soci,

Contactem amb tu per demanar-te les darreres dades que ens falten per completar la teva fitxa a la guia gastronòmica de Lleida.

En el següent enllaç trobaràs el formulari amb només els 4 apartats que necessitem que omplis perquè que puguis tenir la fitxa del teu establiment completament acabada. Principalment, ens falta la informació sobre les
teves xarxes socials i algunes imatges.

Aquí tens un exemple de fitxa completa:

El cercador dels restaurants està present a tota la navegació de la Guia. Si tenim totes les teves dades publicades, l’usuari podrà localitzar-te a través de diferents criteris de cerca: geolocalitzar el teu establiment si estàs al seu voltant, ventall de preus, especialitat caragols, si disposes de terrassa i per suposat, pel teu propi nom. L’usuari accedeix al teu restaurant a través una completa fitxa individual i pot trucar-te directament i fer la reserva així com entrar a les teves xarxes socials, pàgina web, etc.

En els propers dies començarem la promoció als mitjans de comunicació i públic final. És per això que et demanem que ens reenviïs el formulari abans d’aquest dijous, dia 25 de gener.

Moltes gràcies per la teva col·laboració.