El Grèmi d´Ostalaria dera Val d´Aran aposta per la recollida selectiva dels residus als establiments d’hostaleria

El Grèmi d´Ostalaria dera Val d´Aran comença la campanya d’hivern 2017/2018 amb molt bones perspectives de neu i d’ocupació i, com sempre, amb moltes ganes de continuar treballant per la millora de la qualitat dels nostres establiments i pels nostres socis.

Conscients dels problemes mediambientals que ens afecten a tots i de la importància de participar activament en la cura del nostre entorn, el Grèmi d´Ostalaria dera Val d´Aran fa una aposta decidida per la recollida selectiva dels residus en els nostres establiments.

Estem orgullosos de ser l’únic Gremi d’hostaleria de tot Catalunya que s’ha presentat a la convocatòria pel foment de la recollida de la matèria orgànica destinada a grans productors. Satisfets d’haver estat reconeguts pels nostres esforços per l’agencia de Residus de Catalunya que ens ha atorgat el 100% de l’ajut demanat. A més de fer-nos partícips d’una prova pilot per conèixer el ratis de generació d’establiments hotelers.

Ara ens toca posar fil a l’agulla i aconseguir, entre tots, els objectius que ens hem proposat. Que la nostra empenta serveixi com a testimoni i sigui mirall per moltes altres destinacions turístiques, contribuint al camí cap a la sostenibilitat que tots perseguim i que el Conselh Generau d’Aran va començar al territori amb la certificació “Val d’Aran destino Biosphere”.