Fruita fresca, font de salut

L’Agència de Salut Pública de la Generalitat ha iniciat un pla pioner en el que vol involucrar a tota la societat , amb la finalitat que tots adquirim hàbits més saludables, ja que s’ha demostrat que són el millor preventiu per la nostra salut.

És un pla molt extens, s’anomena PINSAP, en breu vol fer una presentació del mateix, i ha pensat que en l’àmbit de restauració i fruita, Lleida podria ser el lloc ideal i ens ha demanat la nostra col·laboració per cercar uns quants restaurants que vulguin participar en aquesta iniciativa pilot. ( hem de dir que el Director General és de Lleida )

Les condicions per participar són, Bars i Restaurants, que disposin d’un expositor de fruita de temporada a l’establiment i que a la seva carta i menús disposem de fruita fresca a poder ser del nostre entorn, amb un mínim de preparació ( trossejada, preparada, amb almívar…. ) .

Condicions Fruita Fresca

Són condicions que molts ja compliu, els qui vulgueu participar, truqueu a l’aula de formació 973289238 o bé inscriviu-vos directament en aquest enllaç

Des de la Junta de la Federació pensem que es una acció molt idònia i que li hem de donar tot el nostre suport, ja que situa als nostres locals en una iniciativa positiva de millorar la salut dels nostres clients, un dels temes que més preocupa a la societat avui.

Document Relacionat
Fruita fresca a la restauracio 2014