Fòrum Internacional de Turisme de Catalunya 2017

El proper 23 de novembre l’Agència Catalana de Turisme (ACT) organitza el primer Fòrum Internacional de Turisme de Catalunya – FIT CAT’17, a Barcelona. Les inscripcions s’obriran el proper 28 de setembre però ja pots consultar el programa i d’altres informacions sobre aquesta jornada en aquest enllaç.

El FIT CAT’17 neix amb la voluntat de ser un esdeveniment de màrqueting turístic internacional de referència i punt de trobada pels professionals vinculats als diversos àmbits del nostre sector on compartir coneixement.

De la mà dels directors i directores de les Oficines internacionals de Promoció Turística de l’ACT es farà l’anàlisi dels principals mercats emissors de turisme, i amb els especialistes i professionals nacionals i internacionals convidats es compartiran ponències i taules rodones. Les noves oportunitats de negoci, hàbits de consum de la demanda i nous canals de comercialització són algunes de les qüestions que es tractaran.

El Fòrum FIT CAT’17 és una bona oportunitat per posar-te al dia de les noves tendències, cercar sinergies i enriquir la teva xarxa professional.

Si estàs afiliat i/o adherit a l’ACT gaudiràs d’un 50% de descompte en el preu de la inscripció