Foment Torisme Val d’Aran organitza els dies 5 i 6 de juliol l’esdeveniment “Val d’Aran Mountain Summer” per promoure l’inici del turisme d’estiu

Amb la  benvinguda de l’estiu, els dies 5 i 6 de juliol s’organitza el VAL D’ARAN MOUNTAIN SUMMER en el que diferents establiments del territori faran als seus clients ofertes exclusives en allotjaments, restaurants, transport per accedir a la Val i un gran nombre d’activitats, incloent algunes gratuïtes, com a visites guiades, entrades a l’ARAN PARK, circuits termals a les Termes Era Baronia de Les, i d’altres com visita i degustació de Caviar Nacarii per només 10 €.

Per poder accedir a aquestes ofertes es necessitarà la tarjeta de fidelització de la Val d’Aran, Val d’Aran Card. Les reserves es poden fer per internet a la pàgina www.aranexperience.com  i es necessitarà el codi de l’esmentada targeta de fidelització .

Diversos establiments associats al Gremi d’Ostalaria participen en aquesta campanya ja que es considera una forma molt positiva de promocionar la Val en un moment de baixa ocupació a l’inici de la temporada d’estiu alhora que es fidelitza i es premia el client habitual.