Foment Torisme Val d’Aran guardonat amb el Premi FANOC a la millor Institució en reconeixement al seu treball pel turisme familiar

L’ Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC) ha premiat a Foment Torisme Val d’Aran en els VI Premis FANOC que es van lliurar al VI Congrés de Famílies Nombroses al Parc d’ Atraccions del Tibidabo. El lema del congrés d’ aquest any és: “En família tot és possible”.

FTVA ha estat guardonat en la categoria d’ Institució, per la labor que ha realitzat en apostar fermament pel turisme familiar.

El reconeixement arriba en el 2014 en què se celebra l’ Any Internacional de les Famílies Nombroses. Aquest premi se suma al segell de Turisme Familiar rebut l’ any 2013 de mans de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses.

Des del Grèmi d’ Ostalaria es valora molt positivament aquest premi en tant que reforça la idea de la Val d’Aran com una destinació de primer ordre per a un turisme de futur i qualitat que ha de garantir l’activitat turística a mig i llarg termini.

“Des de la Val d’Aran estem molt agraïts per rebre aquest Premi FANOC que reconeix el treball que realitzem com a destinació i amb la col·laboració dels empresaris pel turisme familiar. És un reconeixement a la gran aposta que des de la nostra destinació turística estem duent a terme i que ens col•loca en un lloc privilegiat en l’ Estat Espanyol per seguir rebent a les famílies”, comenta la conselhèra de Turisme, Comerç i Consum, Anna Díaz.