Flexibilitat, Cooperació i Experimentació Equilibrada, punts claus pel futur de l’hostaleria a Lleida segons Sala i Martín

Pels que no vàreu poder assistir a la conferència sobre “El futur de l’hostaleria a Lleida i com vèncer els seus principals reptes” que el Professor Xavier Sala i Martín va impartir durant la jornada del 40è Aniversari d’Hostaleria de Lleida, us fem un petit resum en tres vídeos dels moments que pensem són importants pel nostre sector.

Cadena d’Hotels Intercontinental:

La importància de la FLEXIBILITAT tant a les petites com a les grans empreses. Xavier Sala i Martín trasllada, a través d’un exemple del sector hoteler, la necessitat de qüestionar-se cada part del negoci.

La innovació a la cuina de Ferran Adrià:

Treballar amb COOPERACIÓ. Sala i Martín parla de Ferran Adrià des de 3 punts de vista: INNOVAR – COMPARTIR – COMPETÈNCIA SANA

L’Experimentació Equilibrada:

Per Sala i Martín, no fer res fins i tot quan les coses et van bé, és un grau error. El pitjor que et pot passar és que et vagin bé les coses. A vegades, sense adonar-nos, el greu enemic de l’empresa és la pròpia empresa.