Fi de curs de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Lleida en el seu 25è Aniversari

Cada any en aquestes dades ja es habitual la foto d’entrega d’orles a l’escola d’hoteleria de Lleida. Aquest any, el 25 aniversari de l’escola.

La Federació va ser la instigadora de l’acord que va fer possible l’Escola, entre Ensenyament i la Diputació, i ara sembla que tot sigui normal i que sempre hagi estat així. Algú s’imagina com estaríem al sector sense l’escola.

Gràcies a les diferents administracions implicades per continuar apostant pel nostre sector, als professors, al sector, i especialment als alumnes, i demana’ls que continuïn defensant i millorant aquest model en el futur.

EntregaOrlesEscola2016600px

El nostre sector és un dels més dinàmics de l’estat i un dels més importants en l’aportació al P.I.B. , te una bona expectativa de futur i un bon recorregut professional. La millor forma de gaudir-ne personalment és adquirint una actitud de servei vocacional, que s’adquireix amb l’experiència. Tenim entre tots un gran repte per que aquests recens titulats, esdevinguin professionals consolidats i aportin valor al nostre territori.

Es van lliurar les orles als alumnes titulats en Tècnic/a en Elaboració de productes alimentaris; Tècnic/a en Cuina i gastronomia, Serveis en restauració; Tècnic/a en Forneria, pastisseria i confiteria; Tècnic/a superior en Gestió d’allotjaments turístics; Tècnic/a superior en Direcció de cuina i Direcció de serveis de restauració i PFI Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restaurant i bar, amb un total de 65 alumnes.

A l’acte han assistit, el Sr. Rafael Peris, Regidor de Promoció de la ciutat, del comerç, del turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria; el Sr. Josep Mª Rubio, president de la Federació Española de Hosteleria; la Sra. Pilar Planella, presidenta de l’AMPA de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida; la Sra. Natalia Rubio, el Sr. Oscar Lapena i el Sr. Ramon Solsona, de la Junta Directiva de la Federació d’Hostaleria de Lleida; el Sr. Manel Llaràs, del Gremi de forners de les Terres de Lleida, el Sr. Xavier Pérez President de la FECOLL i també representants d’altres empreses i institucions del sector professional.