Festivals d’estiu a l’Alt Urgell

Aquesta setmana s’inaugura el FEMAP o Festival de Música Antiga del Pirineu i recentment s’ha donat a conèixer la programació d’actes del Festival Càtar del Pirineu.

L’arribada de l’estiu comporta un increment d’activitats de lleure en tots els sentits, algunes d’elles representades en les formes de Festivals, enguany tant el FEMAP com el Festival Càtar tenen representació a l’Alt Urgell amb el benefici que això comporta per tots els establiments d’hostaleria.
FEMAP

El Festival de Música Antiga del Pirineu dona el tret de sortida avui divendres 3/7/15 a La Seu d’Urgell amb l’acte inaugural i amb el concert del Quartet Casals. El FEMAP és el festival on tenen representació en més de 25 poblacions del Pirineu Català concerts de música antiga. Mica a mica s’han anat incorporant localitats en el Festival i enguany es conta també amb localitzacions a Andorra i França.
Fins el 30 d’Agost les representacions tindran lloc al llarg i ample del Pirineu Català amb localitats destacades a l’Alt Urgell com La Seu d’Urgell i Estamariu.

Més informació: http://www.femap.cat/

FESTIVAL CÀTAR DEL PIRINEU

El Fèstival Càtar del Pirineu recorre poblacions de 5 comarques diferents on el fet del catarisme va tenir una representació singular, tot un seguit d’activitats relacionades amb l’edat mitjana i el catarisme tenen el seu punt de trobada en aquest festival. En concret, les poblacions de l’Alt Urgell en les que estarà representat són: Josa de Cadí, Castellbó i Vilamitjana.

Per més informació: http://www.camidelsbonshomes.com/pl26/actualitat/noticies/id155/xx-festival-catar-al-pirineu-catala-al-cami-dels-bons-homes.htm