Festa Major, festa gastronòmica de Lleida!

Del 25 al 29 de setembre els lleidatans tenen una bona excusa per gaudir de la cuina de Lleida. Ja sigui a les sales i terrasses dels vostres  restaurants o a casa seva, estaran esperant  gaudir dels vostres plats i menús de FESTA MAJOR. Una bona oportunitat per destacar les vostres especialitats i consolidar-vos com els millor ambaixadors de la gastronomia lleidatana. Fem que a Lleida la festa major d’enguany sigui la festa més saborosa!

Tots els interessats en participar feu-nos arribar les vostres propostes, incloent preu, basades en 2 línies:

  • Menú específic de Festa Major. 1 menú per establiment.
  • Plat de Festa Major. 1 plat per establiment.

Des de  la guia online www.gastronomiadelleida.com tothom podrà consultar les vostres propostes  de Festa Major des de qualsevol lloc que es trobi així com compartir-les, conèixer horaris, ubicació, etc.  El codi QR de les cartes online és el camí més fàcil i pràctic per mantenir sempre la màxima higiene i seguretat tant als vostres establiments com alhora de rebre les comandes per emportar o recollir.

Actualment, 337 menús procedents de 103 establiments estan publicats i constantment actualitzats adreçant-se sense intermediaris als seus clients actuals i potencials. Els que encara no hi sou, us  la recomanem al 100%. En el context actual s’està redefinint la forma en que cada negoci s’enfronta a la crisi provocada per la pandèmia i en el cas del nostre sector, estem segurs que es consolidaran transformacions  permanents en els models de treballar com és la digitalització. Per tant, hem d’estar preparats per a nous escenaris. La guia Gastronomia de Lleida és l’aparador online exclusiu de restaurants de Lleida obert a qualsevol hora i ubicació.

 Els vostres clients us esperen aquesta Festa Major. Al restaurant, a la terrassa o a casa seva podran triar els plats i menús que més els vinguin de gust. Per la nostra part, promocionarem les vostres propostes a les xarxes socials i mitjans de comunicació. Passeu-nos les vostres propostes abans de divendres 4 de setembre.

Cuideu-vos!