Fen camí cap a la nova concepció d’empresa

El 25 de setembre del 2015, les Nacions Unides publiquen els anomenats Objectius de Desenvolupament Sostenible, ODS, objectius universals, integradors i ambiciosos, com a compromís internacional per a fer front als reptes socials, econòmics, i mediambientals actuals, resultat de la globalització. Els ODS, posen al centre, a les persones, al planeta, la prosperitat i la pau, sota el lema, “no deixar ningú enrere”.

Des d’hostaleria de Lleida apostem per alinear-nos amb els objectius. Les empreses som un agent clau, i el nostre sector més per estar amb contacte amb el consumidor final.

Tenim en marxa una campanya concreta per reduir el malbaratament alimentari, que us donarem a conèixer ben aviat, i tenim previst un servei d’assistència tècnica per si voleu aprofundir en algun aspecte, ho podeu fer amb les millors garanties i al menor cost.

Per facilitar-ho hem elaborat una miniguia, on es prioritzen els objectius que creiem, són més adients pel nostre sector, i hem introduït una sèrie d’accions a tall d’exemple que es poden fer, sempre des de la nostra visió sectorial. No ens consta, de moment, cap iniciativa similar al nostre sector a Espanya.

Us hi apunteu?

Us adjuntem informació dels ODS , la miniguia que hem editat pel vostre ús i altres dades al respecte.

Notícies relacionades
Guia del ODS
Objectius de desenvolupament sostenible

HOSTALERS PEL ZERØ MALBARATAMENT: Campanya de conscienciació contra el malbaratament alimentari

Modificacions en el codi deontològic de l’empresari hostaler