Evolució a Lleida: l’hostaleria aporta seguretat sanitària

Des que es poden obrir bars i restaurants a Lleida, no para de millorar la situació sanitària a Lleida, ahir mateix es deia que Lleida tenia la millor situació i la millor evolució ( i baixant les xifres).

El Secretari de Salut, Sr. Josep M. Argimon, a la reunió d’aquest dimecres, va reconèixer que l’activitat d’hostaleria no afectava la cadena de contagis tant com inicialment havien pensat, i es va comprometre a dir-ho públicament.

Des del principi, al sector se’ns ha acusat d’estar a l’epicentre de la cadena de contagi, si ara es demostra que no és així, esperem que facin com el govern Holandès que també ho ha dit, i que passem d’acusats a aportar valor de seguretat a la societat.

Esperem que ho reconeguin. Nosaltres mentre, no abaixem la guàrdia, extremen les precaucions als nostres locals, i treballem per consolidar aquesta realitat que podem anar observant cada dia a Lleida. Al que no ho heu fet, us recomanem que feu el curs per obtenir el segell Establiment Segur, pels associats, és gratuït.