Ets emprenedor? Estàs pensant obrir el teu negoci d’hostaleria?

L’hostaleria històricament ha estat un sector refugi. Sembla que sigui una activitat senzilla de gestionar i amb pocs recursos financers per poder començar a dur-la a terme.

En aquest darrers anys venim observant des de la nostra Associació empresarial:

  1. Que molts emprenedors entren al nostre mercat, pensant que és un negoci fàcil i rentable.
  2. Que tenim una manca d’ informació i formació específica en el negoci d’ Hostaleria i restauració.
  3. La nul·la aplicació de gestió empresarial .

Resultat d’ això, fracassos i rotació al sector.

Per això proposem vista la necessitat d’ una orientació i formació, una acció especifica que clarifiqui quines són les característiques d’ un negoci d’ Hostaleria i restauració, així com aquelles coses indispensables per a no fracassar.

Print

Per aquest motiu proposem una formació bàsica, gairebé de reflexió, de 2 hores, que contempli com elaborar un pla de negoci concret d’ hostaleria, i concretant en els aspectes que es consideren més importants, l’ubicació i característiques local, els escandalls, el punt d’equilibri, el traspàs…

Si esteu interessats en participar-hi o sabeu d’algú que li pugui interessar, us podeu incriure aula@hostaler.org o trucant al tel. de l‘Aula de Formació 973 28 92 38