Ets emprenedor? Estàs pensant en obrir el teu negoci d’hostaleria?

L’especialització en hostaleria que ens caracteritza com a única assessoria experta i líder a Lleida en la prestació de serveis al nostre sector, ens empeny a oferir-te un nou servei d’ajuda i assessorament per a la nova obertura d’un negoci de restauració.

Si mai has tingut un negoci, o penses en ampliar amb un nou establiment la teva firma, t’orientem sobre els dubtes que tinguis abans de l’obertura de l’establiment d’hostaleria.

D’una banda, t’informem sobre la normativa actualitzada dels diferents organismes, totes les gestions a fer, revisem les clàusules establertes al possible contracte de traspàs i de lloguer, valorem les possibles estratègies d’ubicació o de permisos necessaris pel correcte funcionament.

D’una altra banda t’ajudem a la confecció d’un pla d’empresa complert, format per:

  • Una memòria explicativa de quina serà l’estructura del negoci i de l’organització en la gestió, així com dels objectius que es pretenen assolir; on s’expliquin els principals punts forts de la teva idea, els recursos humans, el producte, un estudi de mercat i quina serà la política comercial.
  • Un pla comercial i un pla econòmic-financer. D’aquesta manera es determina el projecte d’inversió inicial, amb quins recursos propis i/o aliens es finançarà, així com un compte d’explotació, dels ingressos i despeses previstes a l’inici i en un període dels primers 3 anys de funcionament.

La confecció d’un correcte i complert pla d’empresa és important no només per a poder-lo presentar a l’hora de sol·licitar finançament extern, sinó que també ens proporciona tota la informació necessària per a emprendre el negoci analitzant amb dades hipotètiques la viabilitat de la nova idea.

Contacta amb el departament fiscal i et facilitarem tota informació al respecte.