Estem acabant de preparar la Campanya ANEM DE TAPES?

Aquesta propera setmana comença la campanya de promoció ANEM de TAPES, del 17 al 27 d’ octubre. Aquesta edició ha aconseguit record participants amb l’inscripció de 47 establiments. Ara toca treballar de valent per aconseguir record de públic.

Segur que entre tots ho aconseguim.

Tapa i canya ( o copa de vi ) = 2,5€

Tapesoctubre2013-600x180

Recordar a tots els que no heu participat mai en cap de les campanyes que s’impulsen des d’ Hostaleria de Lleida, que el seu objectiu és potenciar l’afluència de clients als establiments d’hostaleria en temporades en que la demanda baixa.

A banda de ser un bon sistema de promoció dels establiments, ja que les campanyes es publiciten per vàries vies com premsa, televisió, OPIS, Autobusos de Lleida, xarxes socials, etc.., serveixen també per reforçar la marca del vostre establiment, fent-lo visible a la gent del carrer i cada vegada més a les xarxes socials.

Fins ara les campanyes són gratuïtes i l’únic que es demana que es mantingui l’oferta dins del període establert que la vostra oferta sigui una mica elaborada i que tingueu un recompte del serveis que s’han venut durant la campanya per poder fer una valoració del funcionament i fer les modificacions necessaries per millorar-les cada vegada més. Ens hem d’ anar emmirallant d’ aquelles zones on les tapes i els muntades formen part de la cultura gastronòmica.

L’inscripció a la campanya de l’Anem de Tapes edició tardor ja està tancada, però us animem a que en les properes ho proveu.

Si voleu més informació de les accions i temporalizacions d’aquestes durant l’any podeu enviar una correu aula@hostaler.org o trucar al telefon 973 28 92 38