Especialistes en hostaleria

Amb el temps, el nostre equip professional de la Federació, s’ha convertit en un eina especialitzada en resoldre problemes de les nostres empreses amb eficàcia.

Avui us presentem la nostra àrea comptable-fiscal. Disposem d’eines que permeten d’una forma molt competitiva, estar al corrent amb les teves obligacions fiscals, amb un nombre casi inexistent d’incidències negatives atribuïdes a la nostra gestió, tot i l’augment de control per part d’ Hisenda a les nostres activitats.

Tenim una aplicació pròpia,  que et permet registrar amb tota comoditat i al mínim cost, el registre comptable de les teves factures  des de casa teva.

També ho complementem amb un excel·lent instrument per millorar la gestió del nostre negoci, una comparativa dels ratis bàsics de la vostra empresa, amb la mitja del sector, el que et pot donar una orientació molt valuosa.

La Federació d’Hostaleria  no té afany de lucre, per tant, les quantitats que es cobren són pràcticament els preus de cost, i si tenim excedents, es destinen al sector.

Print