Es suspèn l’Assemblea Informativa Extraordinària de l’estat de tramitació del nou pla director de càmpings

Bona tarda,

A causa de la successió d’esdeveniments amb relació al coronavirus, us fem saber que:

Teníem previst organitzar una assemblea extra per informar de l’estat de tramitació del nou pla director de càmpings i de la possibilitat de presentar al·legacions al mateix. Us volíem explicar quins són els punts que considerem conflictius i quina proposta fem nosaltres d’al·legacions. De moment queda suspesa, mirarem de trametre la informació i recollir la vostra opinió d’una forma o altra, en termini per fer al·legacions.

Amb relació a l’activitat de càmping i el coronavirus. Dir que els càmpings no són un espai per confinar-se, i passar la quarantena. Els clients que pugueu tenir presents al càmping, conserveu-los, i us recomanem de no admetre entrades, encara que tinguin reserva. (podrien ser portadors) Estem en situació extraordinària i la gent s’ha de quedar a casa, recomanació de les autoritats. Els clients considerats fitxes, que solen venir els caps de setmana i vacances escolars, recomanem que no els admeteu, i que es confinin als seus domicilis. (el tancament de col·legis no es considera vacances escolars).

De moment sols s’ha limitat la nostra activitat en els espais comuns a un 30 % de l’aforament, segons el decret del govern, i l’activitat de càmping no queda afectada per la regulació administrativa, igual que els hotels. Una altra cosa és l’activitat real. Els hotels de Lleida s’han quedat pràcticament a zero, en tres dies.

Hem habilitat una web per anar actualitzant la informació que va sortint i que ens afecta al sector, perquè pugueu tenir una informació fiable. També anirem enviant correus. Us recomanem que estigueu amatents en l’actualitat que afecta el vostre negoci.

Estigueu pendents dels correus, a mesura que vagin sorgint noves notícies us informarem puntualment. També trobareu totes les notícies actualitzades a www.horecalleida.es