Es permet l’obertura en l’interior dels locals d’hostaleria a Lleida i als sis municipis del Baix Segre

Finalment, s’ha accedit a obrir amb moltes restriccions els interiors dels restaurants i bars de Lleida, el 50 % d’aforament, i les terrasses amb la limitació que les separacions de taules de 2 metres.

RESOLUCIÓ SLT/2052/2020, de 10 d’agost, per la qual es modifica l’apartat 8 de la Resolució SLT/1941/2020, de 30 de juliol, per la qual es modifiquen i es prorroguen les mesures especials en matèriade salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 als municipis de Lleida ciutat, Alcarràs, Aitona, la Granja d’Escarp, Seròs, Soses i Torres de Segre.

Reflexions:

  • Les restriccions continuen sent elevades, i coincideix en el moment de l’any que la Ciutat de Lleida menys activitat. La resta dels sis pobles la dinàmica de l’activitat és diferent, és més activa.
  • A Lleida hem preguntat i una part important deixa l’obertura per la propera setmana, i un percentatge significatiu, pel setembre.
  • La por a noves mesures restrictives resta latent.

Nosaltres ara lluitarem per intentar restablir la normalitat de les condicions de l’activitat, i per buscar ajuts efectius per atenuar el fort impacte extra del tancament al Segrià.

Continuem sense rebre explicacions del perquè s’han pres i es continuen prenent aquestes mesures tan dràstiques al nostre entorn, municipis amb dades epidemiològiques pitjors, no tenen restriccions, continuarem demanant explicacions.