Època d’eleccions

Aquest cap de setmana, eleccions municipals, europees i al Conselh d’Aran. Fa un mes al Parlament i Senat espanyol. En primer lloc agrair la seva dedicació a la gestió pública en qualsevol àmbit, a tots els que han tingut l’oportunitat de dedicar-s’hi, però potser especialment als que ho fan en l’àmbit municipal. La majoria amb molta dosi d’altruisme, i amb la seva millor intenció. Alguns no es tornen a presentar, i després de força temps, moltes gràcies per la vostra feina.

Als que es tornen a presentar o es presenten de nou, els desitgem molta sort, i que puguin desenvolupar els seus projectes en els pròxims anys. El principal repte de tot el territori és recuperar població jove, necessitem tots els esforços en aquesta línia, i entrem en un moment d’un canvi total de paradigma que pot comportar grans oportunitats pels nostres entorns. A veure si entre tots serem capaços de transformar les oportunitats amb realitats.

Us adjuntem un informe presentat fa un any, en el que exposem les nostres prioritats com a sector per ser més competitius, per si teniu opció de comentar-ho amb algun conegut que tingui responsabilitats públiques en aquesta nova etapa.

Document relacionat
Informe: Principals aspectes que dificulten la competitivitat del nostre sector