Entrega de distintius Km0-Slow Food

El pròxim 12 de març al Sindicat de Cervera es farà lliurament de les plaques dels distintiu Km0-Slow Food als restaurants de Catalunya que han apostat pels aliments ecològics i de proximitat. És un acte  de reconeixement per als  restaurants que participen en el projecte i també als productors locals.

Com cada any dins de les jornades es realitzarà el  Mercat de la Terra, un vermut ofert pels productors  i el dinar “Street Food”  amb un menú degustació cuinat per vuit restaurants d’Slow Food de les Terres de Lleida. La jornada finalitzarà amb un concert de Corrandes, balls en parelles típics dels Pirineus Orientals i d’Andorra.

La presentació de l’acte del lliurament dels distintius als cuiners anirà a càrrec d’en Pep Palau, reconegut gastrònom i director del Fòrum Gastronòmic i en Marc Ribes, xef i presentador del programa Cuines.

Informació Relacionada
Programa
Vermut
Menú de l’entrega de distintius
Inscripció al dinar Street Food Menú