Entrega de premis I Concurs Fotobarrera

En el marc de la jornada “De la Discapacitat a la diversistat funcional: recursos i mirades al Berguedà” organitzada per l’Oficina d’Inclusió Social,  el passat 21 de maig es va fer  l’entrega de premis del I Concurs Fotobarrera. 

Fotobarrera ha estat un concurs de fotografia en el que les imatges participants havien de posar de manifest les barreres arquitectòniques que hi ha a diferents poblacions de la comarca.

fotobarrera

Els premiats van poder recollir els vals a mans dels patrocinadors (Associació d’Agroturisme del Berguedà,  Restaurant la Nau del Guixaró, Cercle d’Aventura-Espai Actiu Vallcebre, Berga Resort i Hostaleria i turisme del Berguedà). 

Hostaleria i turisme va col·laborar amb un premi d’un dinar per a dues persones a un establiment associat a Hostaleria i Turisme del Berguedà. La guanyadora del premi, va triar el Restaurant Els Casals, de Sagàs.

Les fotografies es podran veure al vestíbul del Pavelló de Suècia fins al 28 de maig. Aquestes s’han fet arribar als ajuntaments per tal d’ajudar a sensibilitzar sobre les barreres que es troben moltes persones en el seu dia a dia.