Encara no t’has acreditat com a Establiment Segur?

En aquesta plataforma de formació gratuïta pels socis d’Hostaleria de Lleida trobaràs tota la informació sobre les mesures higièniques-sanitàries per a l’obertura, podràs identificar i analitzar els riscos i implementar les millors pràctiques per fer front a la COVID-19, podràs acreditar la teva activitat professional com a “Hosteleria Segura” i la de tot el teu personal.

A continuació t’expliquem els passos que has de seguir per acreditar el teu local com HOSTALERIA SEGURA.

1. Alta de la teva empresa

El primer és donar d’alta a la teva empresa, per  això escriu en el teu navegador el següent:

2. Alta del teu local i pagament de l’acreditació

En aquest punt, és on hauràs de registrar el teu local i fer el pagament. Encara que posi esperant confirmació de pagament i no hagis de fer-ho per la teva condició d’associat, has de fer clic en el text per comprovar si s’aplica el descompte correctament.

3. Apunta als teus treballadors a la formació

El següent pas, és registrar els alumnes perquè rebin les claus o els les puguis donar tu mateix, per permetre’ls l’accés a l’àrea de formació. Molt important, la formació no estarà disponible fins al dia següent!

4. El teu compromís d’aplicar, declaració responsable

Aquí hauràs de carregar a la plataforma la declaració responsable signada, acceptant el compromís d’aplicar tot l’après en la formació.

5. Descàrrega la teva acreditació d’HOSTALERIA SEGURA

Finalment, si has complert tots els passos correctament, tindràs habilitada la descàrrega de tot el material que ofereix Local Segur, inclòs el teu segell distintiu.


Enhorabona, ja pots destacar el teu local de la resta!!