En marxa la 7a edició del Tasta la Fresca

El dijous dia 28 de juny arranca una nova edició del Tasta la Fresca, una campanya que vol apropar les terrasses als clients amb ofertes molt interessants tots els dijous al vespre fins al 6 de setembre.

Aquest cop són 32 establiments els qui participen amb ofertes d’entrepà o torrada més beguda per 7 € o bé l’oferta del menú de sopar per 14 €. Tots els clients que consumeixin qualsevol d’aquestes dues opcions, podran gaudir d’un combinat a un preu de 3 €.

La difusió de la campanya ja està en marxa i s’han contractat diferents espais de ràdio, premsa i OPIS per donar-li visibilitat. De la mateixa manera, les xarxes socials seran un puntal d’ aquesta promoció i s’hi podrà accedir directament des de la Guia de Gastronomia de Lleida i des del web www.movimenth.com

Tant a Lleida ciutat com a la província, es podran trobar atractives ofertes per no quedar-se a casa el dijous al vespre. Comptem amb la complicitat de tots els establiments participants per fer una bona presentació in situ al client que serà la base de l’èxit d’aquest nou Tasta la Fresca.