Eleccions a la Cambra de Comerç

Aquest any s’han convocat eleccions a les cambres de comerç de tota espanya. El procés de votacions es farà durant els primers dies de maig , del dia 2 al dia 7 de forma telemàtica i el dia 8 de forma presencial a la cambra.

A Lleida tenim dues cambres la de Tàrrega i la de Lleida.

La de Tàrrega, per la seva dimensió, el procés ha estat més tradicional, el President vigent, el Sr. Delfí Robinat, ha buscat relleu i s’ha consensuat una llista d’aspirants, que no comportarà votacions.

A Lleida ha estat impossible, al deixar la cambra el Sr. Joan Simó, President històric amb 28 anys de presidència, i coincidir amb l’efervescència de Pimec a Lleida i la inactivitat de l’associacionisme empresarial tradicional, la cambra s’ha convertit amb un escenari de lluïment de muscle empresarial. Esperem que no sigui així i passat el procés d’eleccions, l’interès per la cambra i les associacions empresarials es mantinguin pel bé de la dinàmica empresarial lleidatana.

Dit això, si el ple de cambra de Lleida té 28 vocalies dels diferents sectors, se n’han presentat 76.

Al nostre sector l’hostaleria, tenim 2 vocalies, i s’han presentat 3, dos associats nostres el Joan del Celleret del Segre i el Toni de l’Aggio, i l’empresa Supsa Supermercats Pujol. Aquest fet ens obligarà a fer eleccions al nostre sector.

Us demanem a tots el que vulgueu, que doneu el vostre vot al Joan i al Toni. Aquesta vegada necessitarem el vostre vot per desmarcar-nos del candidat del supermercat. Al següent enllaç us indiquem com. Si teniu dubtes, ens podeu trucar i preguntar per les votacions cambra.

Des de la Federació ens vam unir a Pimec per fer una acció conjunta a la Cambra amb l’ànim de convertir-la amb el centre empresarial de Lleida. Us adjuntem un link on us explica com podeu exercir el vostre vot i quines línies es defensaran. El Toni i el Joan recolzaran la candidatura a president del Jaume Saltó, actual president de Pimec a Lleida.

www.connectemlleida.cat

Si algú té interès a participar en la cambra en properes accions, que ens ho faci saber.

Notícies relacionades
La Pimec presenta llista a la Cambra al no prosperar els contactes per a una de consens
Jaume saltó presenta la candidatura a la cambra formada per 26 empresaris