El Rector de la Universitat de Lleida visita IGC

El rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández, va visitar el Grup ICG Software. La visita respon a l’interès del rector de conèixer de primera mà el Grup empresarial per la seva constant innovació en el desenvolupament de solucions informàtiques, la contínua expansió internacional i la important inversió que està duent a terme en R + D + I.

El rector, que ha estat acompanyat del vicerector de Planificació, Innovació i Empresa, Ferran Badia i el director de l’àrea de Comunicació, Xavier Moncayo, ha estat rebut pel president del Grup ICG, Andreu Pi, amb qui ha mantingut una reunió de treball per analitzar les relacions universitat-empresa i per conèixer les últimes innovacions tecnològiques desenvolupades per ICG.

S’ha acordat seguir mantenint trobades per avançar en futures col · laboracions entre ICG i la Universitat. En aquest sentit, ICG ja ha establert acords de col · laboració amb la UdL. D’una banda, un conveni de desenvolupament de projecte de recerca i, de l’altra, un conveni de transferència tecnològica i coneixement amb el qual ICG ha cedit les seves aplicacions de programari per a la formació dels estudiants del Grau de Turisme.