El president de la Generalitat, Quim Torra, presidirà l’acte commemoratiu del 40è Aniversari de Càmpings de Lleida

L’ Associació de CÀMPINGS DE LLEIDA celebrarà el proper dilluns, 15 d’octubre, una jornada que commemorarà els 40 anys des de la seva fundació i que estarà presidida pel president de la Generalitat, Quim Torra. A més del president, estan convidats representants de les institucions econòmiques, socials i polítiques del Govern central i catalanes així com altres autoritats.

L’acte commemoratiu està previst que comenci a les 12h amb la xerrada de l’economista i catedràtic d’Economia a la Universitat de Columbia, Xavier Sala i Martín. Sota el títol “El futur del turisme i com vèncer els seus principals reptes”, anirà desgranant les claus per afrontar, a partir de ser innovadors, temes com ara els RRHH, el canvi climàtic, la transformació digital, l’automatització i la cooperació.

HOSTALERIA, SOM UN SECTOR DE FUTUR I ESTRATÈGIC. Més enllà de cuinar, servir i allotjar, el sector hostaler és competitiu i un motor en la generació de riquesa. Sala i Martín ens parlarà sobre creixement i estratègia des de diferents punts de vista a la finca La Boscana; un bon exemple que demostra com la feina ben feta porta a l’excel·lència en el seu model de negoci gastronòmic. Així mateix, la presidenta de CAMPINGS DE LLEIDA, Marta Cortina, considera que “des de la proximitat creixem en valors i per això, volem compartir aquesta inspiradora jornada amb tots els hostalers de Lleida i província sense distincions. És un goig fer-ho junts”.

Tindrà lloc el proper dilluns, 15 d’octubre, al restaurant La Boscana (Bellvís, Lleida) i comptarà amb la participació de l’economista Xavier Sala i Martín

Posteriorment, tindrà lloc el dinar d’aniversari que ha dissenyat especialment el xef Joel Castanyé del restaurant La Boscana a Bellvís (Lleida) reconegut als Premis Nacionals de Gastronomia d’enguany com a xef revelació 2018 i amb 1 estrella Michelin des de 2017.

Aquest acte coincideix amb la celebració de l’Assemblea Anual dels socis d’Hostaleria de Lleida que es desenvoluparà el mateix dia a les 10.30h del matí.

15 D’OCTUBRE / #40HOSTALERIALLEIDA

11.45h – Benvinguda assistents
12.00h – Conferència magistral Xavier Sala i Martín
13.30h – Aperitiu
14.30h – Dinar especial 40 aniversari Hostaleria de Lleida
17h – Lliurament Reconeixements hostalers
18h – Cloenda

RESTAURANT LA BOSCANA
Autovia A-2 sortida 477 direcció Bellvís – Ctra. L-V3311 Km. 4 Bellvís, Lleida.