El Grupo Cafés Batalla estrena l’estiu amb una presentació-degustiació de cafés i combinats d’estiu

El dimecres 3 de juliol a les 20.00 hores al Da.Moon, la terrassa de l’edifici de la Llotja de Lleida, la empresa Lleidatana Cafés Batalla va presentar la carta de cafès d’estiu & Combinats baristes.

Va ser un punt de trobada on els convidats van poder observar com els baristes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, els quals han rebut la formació per part de l’empresa i l’han representat als diferents campionats, destacant el 3er lloc al Campionat de Catalunya, preparaven els combinats que posteriorment la gent podia degustar.

En aquesta nova proposta Cafés Batalla ha presentat una carta on es poden trobar des dels cafès mes clàssics de l’estiu, com el cafè amb gel amb glassons de cafè, els capuccinos i lattes amb llet freda fins la recuperació del “soldat” cafè amb gel, gasosa o sifó que ha refrescat durant anys els estius dels lleidatans.

Durant l’acte també es va poder degustar diverses varietats de cafè, destacant el blend elaborat per Cafès Batalla i que va ser guanyador del millor cafè espresso de Catalunya 2013, a més de frappés i smoothies.

Aquesta carta de cafès d’estiu es una aportació més que l’empresa lleidatana fa en vers la innovació i la formació, mantenint la seva filosofia d’estar al capdavant de tot el que pugui suposar una millora pels clients i consumidors.

Document Relacionat
Carta de Cafès d’Estiu & Combinats Baristes