El Grèmi d’Ostaleria recupera Era Hèsta dera Ostaleria en motiu dera Mongetada

El passat dilluns dia tres de novembre es va recuperar era Hèsta dera Ostalaria dels hostalers i restauradors de La Val d’Aran aprofitant la celebració de la tercera edició de era Mongetada a Garòs.

La festa va consistir en una cata de vins i caves de Gramona i Roda; una demostració de tast en copa Riedel de vins i licors diversos per contrastar la diferència de gust i un sopar a peu dret al Restaurant eth Restilhé de Garòs.

La festa va comptar amb la concurrència d’un nombre de socis i sòcies significatiu a la qual també van assistir Max Levy, propietari del restaurant Okra de Pekín (cuiner de la tercera edició de era mongetada) i Aitor Olabegoya (cuiner de la segona edició de era mongetada) els quals van fer una demostració de cuina en directe show cooking.

La festa va estar força animada i va transcórrer en un ambient distès i agradable. Els associats van valorar molt positivament la recuperació de la festa i també el fet de poder comptar amb estrelles del món culinari com Max Levy i Aitor Olabegoya.

Hesta Ostalaria 600px