El Gremi de la Val d’Aran organitza el curs: “Pla de màrqueting. El full de ruta on i off line”

El Grèmi d’ Ostalaria dera Val d’Aran i La Cambra de Comerç de Lleida organitzaran el proper 04 de juny el curs “Pla de màrqueting. El full de ruta on i off line”, dirigit a gerents, caps de departaments i màrqueting.

L’ objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer la importància i el procés de creació d’ un pla de màrqueting, per tal de planificar cap a on anem, a qui ens dirigim, què podem fer per despertar intererès i amb això obtenir respostes que ens puguin ajudar a definir i assolir objectius. La persona encarregada d’ impartir aquest curs és el sr. Jaume Romeu, Director operatiu de Socialment (Agència de Planificació i Gestió de Xarxes Socials per a Negocis).

La data límit per fer la inscripció serà el dia 02 de juny.

El preu per als socis de Grèmi es 95,00€ per persona i es podrà bonificar en cas que la persona assistent, estigui donada d’ alta al règim general.

Els socis interessats en assistir a aquest curs, poden fer-ho directament a la nostra oficina del c/ Arnals, nº 5 baixos, trucant per telèfon al 973.64.06.01 ó via mail a aran@hostaler.org

Document Relacionat
Programa del curs