“El futur de l’hostaleria a Lleida, com vèncer els seus principals reptes” a càrrec del catedràtic Xavier Sala i Martín, protagonitzen el 40 aniversari d’Hostaleria de Lleida

L’economista Xavier Sala i Martín serà a Lleida el proper 15 d’octubre, dilluns, per oferir una conferència magistral que farà reflexionar i obtenir nous enfocs als assistents, especialment a tots els hostalers de Lleida i província. Sota el títol “El futur de l’hostaleria a Lleida i com vèncer els seus principals reptes”, Sala i Martín anirà desgranant les claus per afrontar, a partir de ser innovadors, temes com ara els RRHH, el canvi climàtic, la transformació digital, l’automatització i la cooperació.

Oberta a tots els hostalers, la xerrada tindrà lloc el proper dilluns 15 d’octubre seguida d’un dinar commemoratiu al restaurant La Boscana a Bellvís (Lleida)

La iniciativa de comptar amb Sala i Martín amb motiu de l’aniversari de la Federació d’Hostaleria de Lleida respon a un dels seus objectius principals durant aquest 40 anys com és sumar sinergies per avançar. Per al seu actual president Josep Castellarnau, “des de la proximitat creixem en valors i per això, volem compartir aquesta inspiradora jornada amb clau positiva, amb tots els hostalers de Lleida i província sense distincions. És un goig fer-ho junts”.

Un cop finalitzi la conferència de Xavier Sala i Martín, tindrà lloc el dinar 40 aniversari d’Hostaleria de Lleida que ha dissenyat especialment el xef Joel Castany del restaurant La Boscana a Bellvís (Lleida) reconegut als Premis Nacionals de Gastronomia d’enguany com a xef revelació 2018 i amb 1 estrella Michelin des de 2017.

Menció apart mereix el lliurament dels reconeixements als més de 60 protagonistes dels 40 anys d’història al sector hostaler lleidatà.

11.45h – Benvinguda assistents
12.00h – Conferència magistral Xavier Sala i Martín
13.30h – Aperitiu
14.30h – Dinar especial 40 aniversari Hostaleria de Lleida
17h – Lliurament Reconeixements hostalers
18h – Cloenda

RESTAURANT LA BOSCANA
Autovia A-2 sortida 477 direcció Bellvís – Ctra. L-V3311 Km. 4 Bellvís, Lleida.

Inscripcions. Tots els interessats en assistir al 40 aniversari d’HOSTALERIA DE LLEIDA encara hi són a temps. Les inscripcions es poden fer online a través de la plataforma Eventbrite. Així mateix trucant al telèfon 973 24 88 58 o escrivint al correu aula@hostaler.org. Les places són limitades i el termini per apuntar-se serà el proper dilluns, 5 d’octubre.