El dissabte 1 d’Agost s’inaugura el nou centre de Visitants dels Parcs de l’Alt Pirineu i del Cadí Moixeró

El proper dissabte 1 d’Agost la Seu d’Urgell disposarà d’un nou espai de divulgació de la riquesa del territori amb la inauguració del nou centre de visitants dels Parcs Naturals de la comarca.

Els equipaments estan ubicats a l’antiga Aduana, localitzada a la rotonda d’accès a Andorra i a la mateixa N-260. Durant un temps en les mateixes instal·lacions es va ubicar l’oficina d’Informació i Turisme de la Seu d’Urgell, actualment desplaçada al centre històric.

La riquesa natural de l’Alt Urgell amb 2 parcs naturals, com el de l’Alt Pirineu i el del Cadí-Moixeró feien necessària la creació d’un punt d’informació amb visibilitat i capacitat d’atracció de visitants. Aquesta és una reivindicació llargament reclamada per l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, doncs les instal.lacions que donaven el servei als usuaris es trobaven repartides pel territori en espais cedits pel Consell Comarcal i molt fragmentats.

Amb aquest nou espai es podrà oferir tant informació dels parcs naturals com la venda de serveis complementaris que animin als visitants a restar a la comarca i gaudir de tots els seus atractius gastronòmics, d’activitats i allotjament.

Els horaris d’estiu de l’oficina seran:

Agost:
• Dimarts i dimecres: de 9.30 h a 17.00 h
• Dilluns, dijous, divendres i dissabtes: de 9.30 h a 14.00 h i de 15.30 h a 18.30 h
• Diumenges: de 9.30 h a 14.30 h

De l’1 al 15 de setembre:
• De dimarts a dissabte: de 9.30 h a 14.00 h i de 15.30 h a 18.30 h

A partir del 15 de setembre s’informarà del nou horari d’obertura. El telèfon de l’oficina és: 973 360954.