El Bar Niza de Lleida guanyador del concurs al Millor Tiratge de Cervesa al San Miguel Tast Bcn

Sara Jiménez del Bar Niza de la ciutat de Lleida ha estat la guanyadora del concurs al millor tiratge de cervesa que es va celebrar dins del San Miguel Tast Bcn que premia el mestratge dels establiments a l’hora de servir una canya.

CafNizaPremi

La Sara ens ha fet arribar aquestes líníes d’agraïment per fer-les extensives a tots els socis i col.laboradors d’Hostaleria de Lleida

Bon dia, en nom de la Cafeteria Niza:

No vull deixar passar l’ oportunitat d’ explicar en primera persona l’ experiència viscuda aquest cap de setmana al IV San Miguel Tast BCN. Ha estat un orgull haver tingut l’ oportunitat de participar en aquest event. Un lloc preciós que no podeu deixar de visitar ( Museu Marítim de les Drassanes de Barcelona ), que van condicionar de la forma mes perfecta mai imaginada.

Explicar emocions és molt difícil, viure-les ha estat el millor de la meva vida.

Som un petit negoci familiar i els nervis han estat molt presents perquè no volíem defraudar, un nivell de professional del gremi espectacular i, sincerament, hi anàvem amb por. Satisfacció, orgull, emocions 100% positives.

A la vida no tot és economia, crec que estem perdent els valors que realment ens fan créixer com a persones i si aquetes persones i empreses MAGIQUES existeixen i fan que la feina dura es converteixi en quelcom amb plaer.

Vull agrair a tots aquells que han fet possible viure el treball com sensacions úniques.

Des de Lleida, en primer lloc a la Federació d’ Hostaleria, gràcies per estar en contacte amb nosaltres i donar-nos suport.

A Lleida TV, Mariví Chacon.

Al Xavier Maldonado, el meu comercial de B-Grup

Al Xavi i tots els membres de San Miguel, es especial al Jose, el mestre tirador i al Diego, el mecànic dels “canyeros “: part del meu premi és d’ ells.

A Copan, Panamà, Frilesa, Supermercat Plu.

Al Gustavo, a tot l’ equip i a l’ Iñaki… ets un crack!

A l’ Edurado, al José Manuel…. tots els que han aconseguit que fos un luxe, des de Sanitat, hostesses, tècnics….

Finalment al meu equip de treballi els meus clients que son part de la meva família

Espero de deixar-me ningú… i si és així, les meves sinceres disculpes d’ antuvi.

El guanyador d’aquesta quarta edició del San Miguel Tast Bcn ha esta La Taverna de Ca L’Enric de Cerdanyola amb  la seva tapa “Rissoto di nes amb sípia”que com a recompensa addicional, l’establiment participarà en el concurs de Tapes Creatives que Mahou San Miguel organitza cada any a Madrid Fusión.

Durant els quatre dies que ha durat aquesta cita gastronòmica nombroses persones s’han acostat al Museu Marítim de Barcelona per degustar les propostes culinàries dels 14 hostalers que participen en l’esdeveniment.

Els barcelonins han pogut gaudir de propostes tan suggerents com “Gambguate”, “Bocata melós de vedella amb aromes del món”, “Causa de Lima amb tàrtar de wagyu” o “Ternasco màgic”. Una acurada selecció que ha fet les delícies d’una ciutat tan innovadora en l’àmbit gastronòmic com és Barcelona.