El 40è Aniversari de la Federació, un èxit de tota l’hostaleria

Es notava a l’ambient que feia dies que no ens veiem, i tothom en tenia ganes. Vàrem fer una bona aposta, tothom hi va posar el seu gra de sorra, i tot va sortir rodat. Hem rebut moltes felicitacions, el que és un bon indicador que va anar bé i que els que hi van assistir es van sentir a gust, que era el principal objectiu.

El Professor Xavier Sala i Martin va complir les expectatives amb la xerrada, es va fer fotos amb tothom i va parlar amb qui li va donar conversa. El President de la Generalitat, també, tot i que, una mica més comprimit de temps, i tothom va poder xalar amb la gastronomia del Joel de la Boscana i el seu magnífic equip, que ens va preparar un excel·lent menú.

A l’Assemblea anual van assistir unes 25 persones, tot un èxit, i al dinar érem 207 persones, més el personal tècnic ( seguretat, xofers, protocol )

Es va fer reconeixements als expresidents de Càmpings, Sr. Josep Isern, Sr. Tomàs Sentenach i al Sr. Josep M Mercadé.

Als patrocinadors de la Federació; San Miguel, Cafés la Seu, Ilerda Serveis, i Grup Rull, per col·laborar amb nosaltres des de l’inici del programa de patrocini.
I als expresidents de la Federació; Sr. Jaume Marimon, Sr. Juan Antonio Serrano i Sr. Josep M Rubio

Després es va fer reconeixements als establiments que tenen una antiguitat de més de 25 anys, fent l’entrega d’un diploma acreditatiu, al que van assistir, la resta, prop de cent, els hi farem arribar.

Notícies relacionades
40 anys de patronal hostalera
Hostaleria de Lleida: 40 i segueix