Dues noves càpsules formatives al CEI Val d’Aran el 30 de maig

El proper dijous 30 de maig el CEI Val d’Aran organitza dues noves càpsules formatives gratuïtes dins del cicle Dijous Emprenedors sobre “Fotografia amb mòbil per a Instagram” i “Estratègies de màrqueting digital a Instagram”.

Les càpsules aniran a càrrec de Xavier Mitjana Agustí, Graduat en Comunicació i Periodisme Audiovisual i director de projectes de Becommo agència de disseny estratègic y comunicació.
La càpsula Fotografia amb mòbil per a Instagram, serà de 10.00 a 12.00h, i la segona Estratègies de màrqueting digital a Instagram serà de 12.00 a 14.00h.

Les càpsules formatives s’imparteixen al mateix CEI Val d’Aran de Casau, Plaça Naua, 1, i estan organitzades pel CEI Val d’Aran i el Conselh Generau d’Aran en col·laboració amb la Diputació de Lleida i GlobaLleida, amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Catalunya Emprèn i el Fons Social Europeu.

Les inscripcions per participar en aquestes noves càpsules formatives es poden formalitzar a www.ceivaldaran.org, o a l’enllaç corresponent del web del Conselh Generau d’Aran www.aran.org i també trucant al Telf. 973 64 18 01.

Les càpsules del CEI Val d’Aran són gratuïtes i s’adrecen a totes les persones o empreses de qualsevol sector interessades a ampliar la seva formació . Totes les persones inscrites hauran de portar el DNI, NIE o fotocòpia del document.