Dues noves càpsules formatives al CEI Val d’Aran el 16 d’ octubre

El proper dimecres 16 d’octubre el CEI Val d’Aran organitza dues noves càpsules formatives gratuïtes: “Estàs pensant en crear la teva empresa i no saps si la teva idea tindrà acceptació? Aprèn com endevinar si tindràs clients” i “com fomentar l’ esperit emprenedor entre els joves a les zones rurals”, i aniran a càrrec de Juanjo Pérez Amador, Consultor en Desenvolupament Econòmic Local.

La càpsula ” “Estàs pensant en crear la teva empresa i no saps si la teva idea tindrà acceptació? Aprèn com endevinar si tindràs clients”, serà de 10.00 a 12.00h, i la segona “com fomentar l’ esperit emprenedor entre els joves a les zones rurals” serà de 12.00 a 14.00h.

Les càpsules formatives s’imparteixen al mateix CEI Val d’Aran de Casau, Plaça Naua, 1, i estan organitzades pel CEI Val d’Aran i el Conselh Generau d’Aran en col·laboració amb la Diputació de Lleida i GlobaLleida, amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Catalunya Emprèn i el Fons Social Europeu.

Les inscripcions per participar en aquestes noves càpsules formatives es poden formalitzar a www.ceivaldaran.org, o a l’enllaç corresponent del web del Conselh Generau d’Aran www.conselharan.org .

Les càpsules del CEI Val d’Aran són gratuïtes i s’adrecen a totes les persones o empreses de qualsevol sector interessades a ampliar la seva formació . Totes les persones inscrites hauran de portar el DNI, NIE o fotocòpia del document.