Dia Mundial del Turisme 2014

Per segon any consecutiu,  la Generalitat es suma  a la celebració del Dia Mundial del Turisme a Catalunya el proper 1 d’octubre en el que s’ organitzen tot  un seguit d’esdeveniments per posar en valor el turisme, una de les indústries més importants de la nostra economia.

Si vols pots consultar el programa de la jornada i inscriure-t’hi a través del web: http://www.act.cat/catalunya-dia-mundial-del-turisme/

La jornada s’iniciarà amb la inauguració al Palau Robert de l’exposició de fotografies “Catalunya des del cel”, del prestigiós fotògraf francès Yann Arthus-Bertrand.

Per la tarda, tindran lloc al Palau de Congressos de Fira de Barcelona dues taules rodones sobre “Model Turístic” i “Nous models d’allotjament i noves fórmules de comercialització”.

La jornada clourà amb el lliurament dels Guardons del Turisme de Catalunya 2014, sota la presidència del M. Hble. Sr. Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya. L’acte tindrà lloc a la sala oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya i finalitzarà amb un cóctel-sopar.

Us recordem que s’ha atorgat a l’Associació de Càmpings de Lleida Diploma en la categoria d’innovació per la seva marca Bike&Run.