Descompte addicional d’un 15% a les tarifes de la SGAE, AGEDI i AIE del tercer trimestre de 2020.  Si no heu reprès l’activitat, contacteu amb aquestes entitats perquè no es generen drets

La CONFEDERACIÓN EMPRESARIAL DE HOSTALERIA DE ESPAÑA (HOSTELERIA DE ESPAÑA), a la qual està associada HOSTALERIA DE LLEIDA, ha vingut mantenint amb les entitats de gestió de drets de propietat intel·lectual SGAE, AGEDI i AIE diverses trobades amb la finalitat d’aconseguir l’eliminació o la reducció de l’abonament de les quotes corresponents al segon i tercer trimestre de l’any 2.020, derivat de les conseqüències sanitàries i econòmiques provocades per la pandèmia de la COVID-19.

Coincidint amb la declaració de l’estat d’alarma, conscients de les dificultats que ha travessat el sector, i amb el propòsit de col·laborar a la seva recuperació de la millor manera possible, SGAE, AGEDI i AIE es van comprometre a no emetre cap factura als establiments d’hostaleria durant el segon trimestre de 2020.

A partir del tercer trimestre de 2020, de manera excepcional, i únicament referit a aquest període temporal, SGAE, AGEDI i AIE han procedit a reprendre els procediments de recaptació, si bé han aplicat un descompte addicional d’un 15% sobre la facturació habitual per a aquells establiments que van haver de tancar durant l’estat d’alarma i que continuïn complint amb les seves obligacions contractuals.

Així mateix, SGAE, AGEDI i AIE són conscients que en cas que no haver-se reprès l’activitat empresarial, no es generen drets, al no fer-se ús dels serveis gestionats. Aquestes entitats no disposen de les dades dels establiments que han estat tancats durant el tercer trimestre, per la qual cosa han pogut girar la factura corresponent.

Des de la CONFEDERACIÓN EMPRESARIAL DE HOSTALERIA DE ESPAÑA ens informen que aquells establiments associats a les diferents associacions que en formen part, com HOSTALERIA DE LLEIDA, que no han procedit a l’obertura dels seus establiments durant el tercer trimestre, poden posar-se en contacte amb la SGAE, AGEDI i AIE perquè, de manera individualitzada, informin de la situació de tancament de l’establiment, amb la finalitat que no els sigui facturat el període corresponent al tercer trimestre de l’any.

Si teniu qualsevol dubte, HOSTALERIA DE LLEIDA està a la vostra disposició (Tel. 973.24.88.58. E-mail: federacio@hostaler.org).