Apunta’t als cursos de cuina de l’Aula de Formació d’Hostaleria de Lleida

CUINA – Nivell 2 (amb Certificat de Professionalitat)
Gratuït per a persones en situació d’atur.


HOTR0408 – CUINA
Horari de 14.00 a 20.00 hores

Data inici: 3 de maig
MF0261_2: TÈCNIQUES CULINÀRIES (240 hores)
– Elaboracions bàsiques i plats elementals amb hortalisses, llegums secs, pastes, arrossos i ous
– Elaboracions bàsiques i plats elementals amb peixos, crustacis i mol·luscs
– Elaboracions bàsiques i plats elementals amb carns, aus i caça
– Elaboracions bàsiques de rebosteria i postres elementals

Data inici: 19 de juliol
MF0262_2: PRODUCTES CULINARIS (170 hores)
– Cuina creativa o d’autor
– Cuina espanyola i internacional
– Decoració i exposició de plats
————————————————————————–

HOTR0408 – CUINA
Horari de 08.00 a 14.00 hores

Data inici: 17 de maig
MF0262_2: PRODUCTES CULINARIS
(170 hores)
– Cuina creativa o d’autor
– Cuina espanyola i internacional
– Decoració i exposició de plats

————————————————————————–

Lloc d’impartició: Aula de Formació d’Hostaleria de Lleida, c/Segrià, 35, baixos.

Inscripcions i reserves:
a l’Aula de Formació de la Federació. Tel. 973 289 238 aula@hostaler.org.

*Subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.