Cursos de Pastisseria aquesta primavera a l’Aula de Formació “Manel Martín”

La marca Sucre i disseny organitza per aquesta primavera uns cursos dedicats a la pastisseria a l’aula de formació “Manel Martín” de la Federació d’Hostaleria de Lleida.

La programació dels cursos es la següent:

Cursos de pastisseria nivell I

30 d’Abril de les 20,30 a 22,30
Postres en got
Elaborarem postres amb diferents textures, sabors contrastos servits en gots
Preu 35€

14-15 maig de les 20,30 a 22,30 llaminadures i Macarons
Durant aquests dos dies, elaborarem diferents galetes, macarrons i farciments
Preu 50€
28 de Maig 20,30 a 22,30

Xocolata  nivell I

Desvetllarem totes les astucies per fer que el treball de la xocolata no sigui una cosa traumatica, i es pugui treballar amb facilitat, donarem una petita part teorica, i seguidament treballarem la part practica, amb decoracions, rajoles de
xocolata, piruletes i algún bombó.
Preu 35€

Si trieu els 3 cursos al tercer es fa un 50% de descompte.

Per inscripcions trucar al 667 20 85 05 o envieu un correu electrònic a sucre@sucreidisseny.com
Us hi esperem!!!