Curs de modernització de les cases de turisme rural

Modernització de les cases de turisme rural, jornada tècnica amb èxit de participació a l’Aceb

El 24 de gener 2018 va tenir lloc una jornada de Modernització de les cases de turisme rural, fruit de la detecció d’una necessitat del sector i de la bona entesa entre l’Associació d’Agroturisme del Berguedà, l’Escola Agrària del Solsonès i l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà.

La jornada es va  realitzar a les instal·lacions de l’Aceb amb gran èxit de participació i elevat interès dels participants.

L’acte presentat per Montserrat Giné, cap de l’Oficina Comarcal del DARP al Berguedà, va tenir com a convidats l’arquitecte Ton Fontdevila, i l’interiorista Albert Rosselló, ambdós professionals del territori amb un gran bagatge i coneixement de la zona on ja hi han fet diversos projectes, fet que els va permetre transmetre el seu saber fer i aportar un gran valor i coneixement als assistents.

Durant la jornada els ponents van compartir idees, pautes, consells pràctics, exemples de projectes, tendències i la seva visió experta a l’hora d’enfocar les millores, tenint en compte que cada casa rural té unes particularitats diferents i que no es pot donar una única recepta màgica per tothom. Entre els assistents també es va produït un interessant intercanvi d’opinions i es van establir contactes.

Jordi Pellicer, President de l’Associació d’Agroturisme del Berguedà, va destacar “la professionalitat del sector, la qualitat, i el gran interès que la jornada va generat”, indicant que “és un sector amb futur”. Va explicar que “els propietaris de cada casa hi han de donar el seu toc personal, i hi ha mercat per tothom, i és bo que el caràcter dels propietaris i de la casa també marquin una mica”.

Modernització de les cases de turisme rural

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: ACEB