Curs de manipulació d’aliments i al·lèrgens: Properes inspeccions d’al·lèrgens a les empreses del sector

Des del dia 5 de març de 2015 va entrar en vigor el Reial Decret 126/2015 de 27 de febrer que regula la informació que en tema d’al·lèrgens, han de disposar i informar els establiments de restauració.

Alguns de vosaltres ja hi heu treballat i disposeu tant de les fitxes tècniques com de la informació al client, però d’altres no. Ara és el moment, preveient a més aquestes properes inspeccions que es cenyiran a aquesta temàtica. És lògic que l’administració competent consideri que ja ha passat prou temps perquè tots els establiments hagin fet la seva feina al respecte.

Per aquells que encara no ho heu desenvolupat, us proposem una formació senzilla de 4 hores, que us permetrà de forma autònoma i sense necessitat de subcontractar el servei a una altra empresa, complir amb les obligacions d’aquest Reial Decret. Inclourem també en aquesta formació la renovació del Certificat en Manipulació d’aliments. Es facilitarà a les persones participants les plantilles que els permetran fer la seva pròpia implantació i mantenir la informació al client sempre actualitzada.

DIA: dilluns 16 d’ abril 2018
HORA: de 16.30 a 20.30 hores
LLOC: Aula de Formació de la Federació d’ Hostaleria de Lleida
c/ Segrià, 35, baixos ( Lleida )
Informació i reserves: aula@hostaler.org Telèfon: 973289238
Preu soci: 44€+IVA
Preu no soci: 63€+IVA