Curs de Màrketing a Vielha, organitzat pel Gremi

El dimecres 4 de juny s’ha impartit el curs Pla de marketing. El full de ruta on i off on line a Vielha, organitzat pel Gremi d’Ostalaria dera Val d’Aran i Cambra de Comerç. El curs s’ha fet en la seu del Conselh Generau d’Aran i ha estat impartit pel professor Jaume Romeu, Director operatiu de l’Agència de Planificació i Gestió de xarxes socials per a negocis. El president del Gremi, Juan Antonio Serrano ha estat l’encarregat de fer la presentació del curs, el qual ha tingut una bona presència d’alumnes.

Curs Marketing Vielha 600px

En començar, els alumnes van rebre un dossier sobre els continguts del curs que incloïen el tractament de la relació amb el client, un pla de màrketing, els canals de difusió comercial (amb especial èmfasi en la difusió telemàtica i a partir de les xarxes socials) entre altres continguts. La metodologia s’ha basat en la interacció entre el professor i els alumnes, que han hagut de tenir una participació activa en tota la sessió. La durada del curs ha estat de 6 hores.

Els alumnes han manifestat la seva satisfacció per la qualitat i l’aprofitament del curs i han valorat molt positivament la metodologia ja que han estat subjectes actius i no s’han hagut de limitar solament a rebre informació. Els participants han demanat al Grèmi la possibilitat de poder tenir a l’abast més cursos relacionats amb aquest camp. Entre els assistents al curs hi ha hagut no solament alumnes del sector hostaler sinó també d’altres sectors econòmics de la Vall d’Aran. Aquest fet es valora positivament en tant que obre el sector hostaler a altres sectors estratègics per al desenvolupament econòmic de la Vall.