Curs de cocteleria a la Seu d’Urgell

La Federació d’Hostaleria organitza un curs de cocteleria pels seus associats durant els mesos de Juny i Juliol.

La cocteleria és un dels complements perfectes per qualsevol establiment d’hostaleria, inicialment semblava una activitat restringida a hotels o clubs nocturns, però una bona carta de còcktails pot representar un increment de vendes en la sobretaula de qualsevol establiment.
La Federació d’Hostaleria organitza durant el mes de Juny i Juliol un curs d’iniciació a la cocteleria en la que els treballadors en actiu i propietaris dels establiments podran tenir un acostament al món del cocktail de la mà d’un cocteler professional Vicenç Mora, propietari de la Tasca Glops de La Seu d’Urgell.

CursCocteleria600px

Durant el recorregut del curs es treballaran diferents aspectes del món de la cocteleria i sobretot el sentit creatiu de la mateixa. El curs està adreçat a tot aquell personal que tingui al seu càrrec una barra o un restaurant per poder oferir un tret diferencial en les seves cartes.

En aquest curs també es farà una especial menció al GinFer, el Gintònic dels Pirineus creat per Xavi Martí i que està cridat a convertir-se en el gintònic amb denominació d’orígen pirinenca.
Per més informació sobre el professor: www.glops.com.es